+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Torrevieja – Sørvestvendt toppleilighet i Altos de la Bahia XI med privat takterrasse. Felles bassengområde.

C. Fray Luis de León, 40, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

 • Airconditioning
 • Bod
 • Delvis møblert
 • Felles basseng
 • Garasje/P-plass
 • Hvitevarer
 • Kveldssol
 • Markiser
 • Sentralt
 • takterrasse
 • Terrasse
 • Turterreng
 • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Altos de la Bahia ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker, apotek og til en butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Innhold:

Med glede kan vi nå presentere denne velholdte og fine toppleiligheten i den utrolig populære og ettertraktede Urbanisasjonen Altos de la Bahia XI med privat takterrasse med havutsikt og deilig ettermiddags- og kveldssol på terrassen med utsikt over parken.

Du kommer inn i en lys stue med spiseplass og sofagruppe. Herfra er det utgang til den hyggelige terrassen.

Fra spisestuen kommer du til kjøkkenet som er fullt utstyrt med mikrobølgeovn, kjøl/frys fra Bosch kjøpt november 2020 og ny ovn Electrolux og platetopp (Bosch) kjøpt november 2020, kjøkkenet har også oppvaskmaskin og vaskemaskin. Det er også en bod under trappen.

Fra stuen er det en liten gang som fører til de to soverommene, hvor det store har utsikt over parken med sørvestlig beliggenhet og stor innebygget garderobe. Det mindre soverommet har innbygget garderobeskap og med uttrekksseng for to senger.

Badet ligger mellom soverommene og er i meget god stand. Det har dusjkabinett med skyvedører og håndklestativ.

Trappen opp tar oss til den herlige og romslige takterrassen. Det er god plass til sittegruppe, grill, boblebad, solsenger og loungemøbler. Oppbevaring på siden av takterrassen ble laget for 2 år siden med ventilasjon.

Boligen selges delvis møblert og med kanalisert air condition i alle rom som går på varme og kjøling. Boligen har også et vannfilter som er koblet til innkommende vann så det er renset vann i hele boligen.

Altos de la Bahia XI har et fantastisk fint og velholdt bassengområde det følger med parkeringsplass inne på området.

Her bor du med perfekt beliggenhet, du kan nyte den deilige dag-, ettermiddags- og kveldssolen på terrassen eller takterrassen med nydelig utsikt over parken.

Pris: 147.500 euro + omkostninger

Fakta:

2 soverom

1 bad

Areal: 55 m2

Felles basseng

Parkering

Delvis møblert

Aircondition

Utsikt

Byggeår 2011

Terrasser: 42 m 2

Eiendomsskatt: 179,66 € / år

Fellesutgifter: 21 € / måned