+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Utrolig fin nyrenovert leilighet i Torrevieja med havutsikt, kun 100 meter fra havet.

Av. de la Purisima, 51B, 03182 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Havutsikt
  • Heis
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Avenida de la Purisima med kort avstand til både Playa del Cura og Playa de los Locos. Dette er et etablert og populært område kun et steinkast fra Middelhavet.

Rett utenfor døren er strandpromenaden som fører deg inn til hovedsentrum av Torrevieja med blant annet båthavner, marked, kjøpesentre, hyggelige restauranter, butikker, tapasbarer osv. Best tenkelig beliggenhet for de som ønsker å leve et behagelig, rolig liv med havet og byen i umiddelbar nærhet.

Innen 20 minutters kjøring finner du også flere golfbaner, vannland, sportssentre, store kjøpesentre, go-cart og mye mye mer. Det er god bussforbindelse både til sentrum og til La Mata.

Innhold

Leiligheten er totalrenovert og fremstår som ny. Den ligger i blokkens 4 etasje og er på 113 m2.

Boligen inneholder 3 romslige soverom med garderober, hvorav hovedsoverommet har walk in closet og en-suite.

1 bad, gang med «vaskerom» og store stue med spisestue og åpen løsning mot det moderne kjøkkenet. Stuen har store dører ut mot terrassen på 12 m2 hvor det er meget gode solforhold. Herifra har du en nydelig havutsikt. Leiligheten er veldig lys og innbydende. Den selges fullt møblert, med hvitevarer, aircondition og varmekabler. Det er heis i blokken. Her kan man flytte rett inn. Dette er virkelig et kupp.

Pris: 185.00 euro + omkostninger.