+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Kjempefin bolig i Zeniamar, Playa Flamenca med felles svømmebasseng og gym  

Zeniamar Playa Flamenca 3978, Dehesa de Campoamor, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Hage
  • Hvitevarer

Detaljer

Beliggenhet:

Populære Zeniamar ligger på Playa Flamenca på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca.

Zeniamar ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun et par kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet samt kun en kort biltur til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Innhold:

Denne fine boligen har 2 store soverom med garderober, 2 bad – et med dusj og et med badekar. Kjøkkenet som er fullt utstyrt har åpen planløsning ut mot den romslige stuen. Boligen har klimaanlegg. 

Huset har en stor hage med gode solforhold og god plass for sittegruppe

Boligen har utsikt over det flotte beplantede fellesområdet med basseng.

I denne moderne urbanisasjonen har dere tilgang til felles bassengområde, gym og ”social club” 

Pris: 153.000 euro + omkostninger

Areal: 106 m2

Soverom: 2

Bad: 2

Solretning: Syd

Garderober

Hage

Klimaanlegg

Felles bassengområde

Hvitevarer

Møblert