+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Unik designerbolig 150 meter fra standen med takterrasse og magisk utsikt over Middelhavet.

Carrer Xile, 1D, Guardamar del Segura, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Bod
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Havutsikt
  • Møblert
  • Sentralt
  • Terasse
  • Turterreng
  • Vaskerom

Detaljer

Beliggenhet:

Guardamar del Segura er en vakker by på på Costa Blanca. Byen ligger syd for Alicante og nord for Torrevieja.

Byen har i de siste årene hatt en geografisk vekst og som de fleste kystdestinasjoner i Spania har Guardamar en fantastisk kystlinje som strekker seg hele 12 km med nydelige strender. Strendene i Guardamar skiller seg ut for å ha en utrolig myk sand.

Byen er også kjent for sin pinjeskog, plantet i begynnelsen av det tjuende århundre for å bremse utviklingen av kystnære sanddyner, som inntil da invaderte de omkringliggende jordbruksmarkene.

Skogen består i hovedsak av furutrær, pinjetrær, eukalyptustrær, aloe vera-planter, busker og palmer. Den kalles på folkemunne La Piñada, og er Guardamar del Seguras største rekreasjonsområde, med flotte veier og turstier.

Parque Reina Sofia er en grønn lunge i byen, med springvann, dyr og fugleliv, samt benker og utescene.

Byen har alle slags restauranter, barer og puber og ukentlige markeder (onsdager i sentrum og søndager i utkanten).

Guardamar har gjennomsnittstemperaturer på 17ºC i januar til 29ºC i august. Dette klimaet gjør Guardamar del Segura til et perfekt sted å feriere for spanjoler og andre europeere.

Innhold:

150 meter fra en av Middelhavets beste strender i Guadarmar de Segura finner du dette flotte rekkehuset på 136 m2 med mange designdetaljer og som også er et SMART hus hvor du styrer det meste via et panel eller en app på telefonen.

Fra gaten går du inn gjennom porten, og på høyre side har du sittegruppe, og under trappen er det en bod for solsenger og lignende. Trappen opp til døren har innfelt belysning, og på venstre side av døren har du en romslig inngangsterrasse.

I denne etasjen kommer du inn i en gang hvor du hat et gjestetoalett med italiensk innredning og videre har du et stort kjøkken med flotte marmorbenker, kremfargede skap, hvitevarer i rustfritt stål og vinkjøler. Fra kjøkkenet utgang til et vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

Videre har du stuen og spisestuen. Fra spisestuen kan du se et glimt av havet.

Det er også utgang til en hyggelig terrasse.

Kjøkken, spisestue og stue har en åpen planløsning med flotte eikeparkettgulv. Alle gulv har vannbåren varme, som gir en behagelig varme i årets kaldeste måneder.

Ovenpå ligger mastersuiten, et lyst soverom med havutsikt, bad med innredning fra Svedbergs eikskap og oppvarmet håndklestativ. Det er også en walk-in-garderobe med arbeidsplass. I den romslige mastersuiten er det også plass til godstoler hvor du kan slappe av foran TV-en eller bare nyte utsikten. Det utgang til en liten balkong. Alle dører er innrammet i eik, og gulvet har selvfølgelig varme her også.

Fra denne etasje går det en trapp opp til den praktfulle takterrassen med fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er en aluminiumsbod for oppbevaring, og her har du sol hele dagen.

Her kan man starte dagen med en kopp kaffe og se solen stå opp over havet. Det er plass til solsenger, utekjøkken om du ønsker det, loungegruppe og spiseplass. Et flott sted å ha gjester.

En etasje ned fra inngangsetasjen har vi gjestetasjen, med romslig stue med stor sovesofa, soverom med walk-inn garderobe og et romslig bad. Fra stuen går du ut på bakketerrassen på sjøsiden hvor det er utgang både til det felles bassengområdet og til stranden. Gulvene her nede har også vannbåren varme, her har man valgt å legge gulvfliser.

I underetasjen fra gjestetasjen finner du en stor garasje på 64 m2, med stor bod med plass til golfkøller, sykler med mer.

Alle vinduer har isolerende dobbeltglass og luftspalter som gjør at de er energibesparende og lydisolerte. Hele huset har høykvalitets belysning og som sagt hele huset er et SMART hus, med flere smarte løsninger og det er også satt opp kameraer. Alarmer er selvfølgelig tilgjengelig.

Det er aircondition i alle rom.

Hele huset er smakfullt innredet med flotte møbler som vil være med på kjøpet. Eierne tar kun med personlige eiendeler, en inventarliste er tilgjengelig.

Bør sees. Velkommen på visning.

Pris: 595.000 euro + omkostninger.