+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fint delvis renovert rekkehus i Jardin del Mar III- Torrevieja. Felles bassengområde.

Urb. Jardin del Mar III, 115, 03184 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Bod
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Innebygde garderober
  • Møblert
  • Sentralt
  • takterrasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Området heter Jardin del Mar. Dette er et veletablert område utenfor Torrevieja sentrum, nær de store naturreservatene.  Restauranter, matbutikker, sjømannskirken, vannland, shoppingsenter og barer ligger i nærheten.  Det er vakker natur og gode turmuligheter i området. Gode bussforbindelser til Torrevieja.

Det populære kjøpesenteret Habaneras og Carrefour er kun 00 meter unna og her finner du også kino og bowling. Torrevieja sentrum, Middelhavet og stranden Playa del Acequion ligger 3 km unna boligen. Det er ca 4 km til La Mata stranden.

Hvis du liker å ha en aktiv hverdag under opphold her nede er dette området midt i blinken for deg. Her er brede gater med lite trafikk, så her kan du gå turer eller sykle i lokalområdet når som helst!

Jardin del Mar ligger ved saltsjøen Salinas de Torrevieja og det medfører at det helsemessig er meget gunstig å bosette seg i dette området.

Innhold:

Vi er glade for å presentere denne vakre delvis renoverte tomannsboligen for salg i Jardín del Mar III – Torrevieja. Eiendommen ligger i en lukket urbanisasjon med et stort felles svømmebasseng omgitt av grønne områder.

Dette vakre huset har 3 soverom og 2 bad og er fordelt over 2 etasjer som følger:

I første etasje finner vi en romslig smakfullt innredet og møblert stue og en koselig spiseplass, et fint nylig renovert bad med dusjkabinett, et stort soverom med en stor innebygd garderobe og et  uavhengig kjøkken fullt utstyrt.

I andre etasje finner vi ytterligere et bad med dusj, 2 soverom med garderobeskap, ett av dem med utgang til et ekstra rom som nå brukes som kontor, og en solrik balkong.

I øverste etasje er takterrassen som gir imponerende utsikt over omgivelsene. Det perfekte stedet for solelskere.

På forsiden av huset er det en stor hage med et overbygd chill-out område med vakre planter og blomster, en grillplass og et annet hjørne hvor vi finner et bord til 6 personer.

Boligen kommer med et stort antall ekstrautstyr, som nytt klimaanlegg i stue og kjøkken, osmoseanlegg på kjøkken, sikkerhetsdører m.m.

Pris: 164.990 euro + omkostninger

Fakta:

3 Soverom

2 Bad

Byggeår: 1994

Areal: 70 m²

Hage: 50 m²

Aircondition

Møblert

Felles parkering

Grill

Renovert

Hvitevarer

Hage

Vestorientering

Takterrasse

Bod

Fellesavgifter: € 420 / år

Eiendomsskatt: € 230 / år