+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Rekkehus med havutsikt i La Florida/ Orihuela Costa. Felles bassengområde.

La Florida Orihuela Costa, Costa Blanca

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Offentlig vann/kloakk
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Denne nydelige eiendommen har en sentral beliggenhet på La Florida med nærhet til «alt».  La Florida ligger på kysten av Orihuela Costa syd for Torrevieja, sør på Costa Blanca.

La Florida ligger ideelt til ettersom området er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 3 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Det finnes også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet samt kun en kort biltur til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det 

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

Innhold

2 soverom – 1 bad – hage – terrasse – takterrasse – felles basseng

Sjarmerende rekkehus i populære La Florida på Orihuela Costa. Boligen ligger i en inngjerdet urbanisasjon med et fint bassengområde med palmer, gress og dusj.

Boligen er på68 m2. utenfor boligen er det en hyggelig hage. I første etasje finner du stue, toalett og et godt utstyrt kjøkken.

Fra kjøkkenet kommer du til en terrasse på 16 kvm i sør-vest retning med fin kveldssol og utsikt over bassenget som ligger like ved siden av.

Ovenpå er det store soverommet med morgensol, et stort bad og et mindre soverom med utgang til balkong.

Det er også en takterrasse på 30 kvm med ekstra rom, bod og flott havutsikt.

Urbanisasjonen har også en parkeringsplass hvor du kan parkere.

Pris: 119.000 euro + omkostninger