+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Sydvendt renovert rekkehus med hage og privat takterrasse med havutsikt.

Calle Genil, 13, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Hage
  • Havutsikt
  • Møblert
  • Nyrenovert
  • takterrasse
  • Terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Meget sentral beliggenhet i det populære området Torrejon Alto ved Los Frutales kun 600 meter fra Middelhavet og den koselige bukten Cala de la Higuera. Også kun 2,2 km til den vakre La Mata stranden og 1,3 km til den flotte bystranden Los Locos.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Den kjente restauranten Bar La Rosaleda som har basseng og levende musikk ligger kun en liten spasertur unna. Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange hyggelige restauranter og butikker er kun en spasertur unna. I området er det flere parker og gode turmuligheter.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et attraktivt område både for ferieturister og fastboende.

Innhold:

I dette typisk spanske området finner du denne totalrenoverte perlen.

Det er en romslig uteplass mot sør med et nydelig fikentre som skygger litt når det er veldig varme dager. Det er også en uteplass på den andre siden i nord, som du kan innrede, men foreløpig er det bare en stor bod der.

I første etasje er det et stort åpent kjøkken, spisestue og stue i ett og et gjestetoalett med vindu.

I andre etasje finner du et deilig bad med massasjedusj, to soverom med garderober og utgang til balkongen mot sør og trappen til takterrassen som selvfølgelig har sol hele dagen.

Boligen selges møblert, med hvitevarer og aircondition så her kan du flytte rett inn.

Pris: 119.000 euro + omkostninger

Fakta:

Areal: 64 m2

2 soverom

1 bad

1 gjestetoalett

Hage

Takterrasse

Terrasse

Møblert

Aircondition

Hvitevarer

Byggeår: 1986

Orientering: Sør