+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Torrevieja- Fint rekkehus på Torreblanca. Felles bassengområde.

Calle Afrodita, Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Flislagt Hage
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • Terrasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Urbanisasjon Torreblanca ligger i Aguas Nuevas, rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, restauranter, banker, apotek osv.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Innhold:

Flott hjørne rekkehus med en hage i god størrelse til salgs i Residencial Balcón, som ligger i Torreblanca – Torrevieja-området, kun 1,3 km fra La Mata-stranden.

Boligen har 2 soverom med innebygde garderober og takvifter, ett av dem med privat terrasse, 2 bad, hvorav det ene er totalrenovert, romslig stue/spisestue og et nylig renovert kjøkken utstyrt med hvitevarer. Stuen og begge soverommene har klimaanlegg. Utenfor finner vi en fin hage med kunstgress og grillplass. Sørvestlig orientering.

Boligen selges møblert og utstyrt, som vist på bildene. Det ligger i et inngjerdet område med grønne områder og et felles svømmebasseng i urbanisasjonen.

Ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe dette vakre hjørnerekkehuset i Torreblanca – Torrevieja!

Pris: 124.990 euro

Fakta:

2 Soverom

2 Bad

Areal: 70 m2

Aircondition

Møblert

Hvitevarer

Hage

Sørvestlig orientering

Felles svømmebasseng

Terrasse

Byggeår: 1997

Fellesutgifter: 420 euro i året

Eiendomsskatt: 210 euro i året