+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Herlig villa i Middelhavsstil i Ciudad Quesada.

Av. de Castilla, 20, Quesada, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Bod
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Innebygde garderober
  • Møblert
  • Pergola
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Boligen ligger i Quesada, kun få minutters gange fra den populære restaurantgaten, hvor du også finner alle slags fasiliteter som barer, dagligvarebutikker, kjøpesenter, apotek, og rett bort i gaten finner du den norske skolen.

Ciudad Quesada i Rojales er et koselig etablert område ca 10 km inn i landet fra Torrevieja.

Rojales har et rikt kulturliv og her finnes alt du måtte trenge av servicetilbud som lege, apotek, tannlege, frisør, treningssenter, bensinstasjon etc.

I sentrum av Ciudad Quesada finnes det mange restauranter, butikker og barer. Ciudad Quesada tilbyr også flere aktiviteter for hele familien, som den berømte La Marquesa golfbane, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer.

Det er en fast norsk bosetning i byen og her ligger også den norske skolen med klassetrinn fra første klasse til tredje klasse videregående. Det er et godt miljø rundt den norske skolen og den norske sjømannskirken ligger kun ca 5 minutter unna i området La Siesta.

Det er flotte tur og rekreasjonsområder her. Quesada ligger ved verdens nest største saltutvinnings-sjøer, dette gjør at det er et helsebringende område og bo i og i tillegg er Costa Blanca det mest solrike stedet i Spania.

Quesada ligger ca en halv times kjøring fra Alicante flyplass. Det er mange fine strender i området. Her kan nevnes Guardamar og La Mata. Det er ca 10 km til Torrevieja og Middelhavet. Torrevieja har en flott strandpromenade med marked, restauranter og butikker. Der er det også flere kjøpesentre, fine strender og flotte båthavner.

Innhold:

Nydelig villa med en fantastisk grønn hage, stort oppvarmet basseng og sine uteplasser.

Boligen har 2 soverom og 2 bad, hvorav ett med eget bad. Nåværende eier har gjort om garasjen som  i dag brukes som gjesterom med egen inngang,

Åpen kjøkkenløsning og stue med utgang til stor inn glasset terrasse med utsikt over hagen, bassenget og den inngjerdede og overbygde baren med grill.

Kjøkkenet har ny kjøkkenvifte, oppvaskmaskin, kjøl/frys og mikrobølgeovn bare ca. 2 år gammel. I stuen er det peis, du får også med en ny smart TV 55′ og surroundanlegg.

Sentralvarme/varmtvann via gasskjele, kontrollert 2022. AC i stue og begge soverom, installert 2020. Bredbånd via fiber.

Det er også 2 generøse boder og det følger med vaskemaskin og tørketrommel som var ny 2016.

Anlagt middelhavshage og frukthage med automatisk vanning og bed/urtehage.

Bassenget er 38 m2 med kraftig bassengvarmepumpe (2016), solcellepaneler for bassengoppvarming (2017), vinterbassengdekke (2016), oppvarmet bassengdekke (2019). Bassenget er gjort om og har nylig blitt installert med saltfilterrensing.

Takterrasse med fantastisk utsikt.

Eiendommen er meget godt vedlikeholdt og egner seg både som fritidsbolig og permanent bolig. Selges fullt møblert både inne og ute, inkludert pergola med tak og spisebords møbler og flere sittegrupper i hagen og på takterrassen.

Du kan flytte deg med solen eller fra solen når det kan bli litt for varmt

Villaen ligger på en tomt på 500 m2 og har i tillegg parkeringsplass .

Pris: 330.000 euro + omkostninger

Fakta:

Villa

2/3 soverom

2 bad

Areal: 83 m²

Tomt: 501 m²

Byggeår: 1995

Eiendomsskatt: 324 € i året

Klimaanlegg

Hvitevarer

Peis

Møbler t

Takterrasse: 13 m2

Garderober

Privat oppvarmet svømmebasseng

2 boder