+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fantastisk villa i sentrum av Ciudad Quesada.

Calle Dr. Giner Reus, 1, 03170 Cdad. Quesada, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Peis
  • Terasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Ciudad Quesada er et koselig og populært sted på Costa Blanca. Her finner du butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører i hovedgaten som kun ligger 3 minutters gangavstand unna.

Ciudad Quesada tilbyr også flere aktiviteter for hele familien, som den berømte La Marquesa golfbane, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer.

Strender

De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en streng. Den berømte 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og La Mata stranden er de to nærmeste strendene, som ligger ca. 10-15 minutters kjøring fra Ciudad Quesada.

Klima

Ciudad Quesada er et ideelt sted å bo og et nydelig sted å tilbringe sommeren. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittlig temperatur på 20 grader. Ved Ciudad Quesada er det to store saltsjøer som har en rensende effekt på luften og bidrar til å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positiv effekt på personer med astma, allergier, revmatisme og hudsykdommer. Ifølge medisinsk vitenskap tilhører området et av de sunneste stedene i verden takket være saltsjøene.

Shopping

I Ciudad Quesada finner du en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca 10 minutter unna med bil, finner du kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 20 kilometer unna er det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg av butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf

I Ciudad Quesada finner du den velkjente golfbanen ‘La Marquesa Golf & Country Club’. Innen en radius på 15 kilometer finner du Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf

Innhold:

Villaen ligger på en sydvendt hjørnetomt på 850 m2

Boligen er på ca 220 m2 og har 4 soverom med garderobeskap, 3 moderne bad, et gjestetoalett, stor stue med spisestue og et fint kjøkken.

Eiendommen er nylig renovert.

På tomten er det et fint basseng og en pergola.

Pris: 495.000 euro + omkostninger

Fakta:

Bolig: 220 m2

Tomt: 850 m2

4 soverom

3 bad

1 gjestetoalett

Basseng

Terrasse

Eiendomsskatt: 750 euro