+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Herlig Villa med stor privat tomt og basseng i Ciudad Quesada

Calle Galicia, 113, Quesada, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Terrasse
  • Turterreng
  • Utekjøkken
  • Vaskerom

Detaljer

Beliggenhet:

Ciudad Quesada er et koselig og populært sted på Costa Blanca kysten. Her finner du butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, medisinske og tannbehandlinger og mye mer. I hovedgaten har det nylig blitt bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker.

Ciudad Quesada tilbyr også flere aktiviteter for hele familien, som den berømte La Marquesa golfbane, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en streng, og innen kort avstand kan du få tilgang til en rekke strender. Den berømte 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og ‘Torrelamata’ -stranden i La Mata er de to nærmeste strendene, som ligger ca. 10-15 minutters kjøring fra Ciudad Quesada.

Klima
Ciudad Quesada er et ideelt sted å bo og et nydelig sted å tilbringe sommeren. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittlig temperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omgitt av to store saltsjøer som har en rensende effekt på luften og bidrar til å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positiv effekt på personer med astma, allergier, revmatisme og hudsykdommer. Ifølge medisinsk vitenskap tilhører området et av de sunneste stedene i verden takket være saltsjøene.

Shopping
I Ciudad Quesada finner du en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca 10 minutter unna med bil, finner du kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna er det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg av butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du den velkjente golfbanen ‘La Marquesa Golf & Country Club’. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten, og innen en radius på 15 kilometer finner du Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf

Kort kjøretur til mange shoppingmuligheter, badestrender, 4 golfbaner, saltvann og badeland.

Innhold:

Villaen består av 5 soverom, 3 bad, romslig stue og fint kjøkken, en vakker innglasset terrasse ved hovedinngangen til huset, som også fører ut til en større terrasse med grill / og utsikt over den pent plantede og velholdte hagen. Hagen er stor og har et flott bassengområde med utendørs dusj og god plass til å sole seg og sittegrupper. Det er et koselig utekjøkken under bassenget med en spisestuegruppe, grill /, vask, kjøleskap og mer. Bak utekjøkkenet er det også et toalett. Det er to innkjørsler for biler, med god plass.

Villaen ligger i en lav trafikkgate, bare 750 meter fra sentrum av Quesada.

Tilrettelagt for funksjonshemmede på baksiden av huset. Norsk TV, internett, 4 air condition, oppvaskmaskin, vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Pris: 389.000 euro + omkostninger

Fakta:

5 soverom

3 bad

Areal: 180 m2

Tomt: 1120 m2

Byggeår: 1985

Vaskerom

Hvitevarer

Aircondition

Grill

Basseng