+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Nye fantastiske villaer med mulighet til designe boligen etter dine ønsker.

Pl. lo Pepín, 8, 03170 Cdad. Quesada, Alicante, Spania
452,000€ - 1,500,000€

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Nybygg
  • Stor Terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Vaskerom

Detaljer

Beliggenhet:

Det finnes fine tomter å bygge på i Lo Pepin, like utenfor Ciudad Quesada.

Ciudad Quesada i Rojales er et koselig etablert område ca 10 km inn i landet fra Torrevieja.

Rojales har et rikt kulturliv og her finnes alt du måtte trenge av servicetilbud som lege, apotek, tannlege, frisør, treningssenter, bensinstasjon etc.

I sentrum av Ciudad Quesada finnes det mange restauranter, butikker og barer. Ciudad Quesada tilbyr også flere aktiviteter for hele familien, som den berømte La Marquesa golfbane, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer.

Det er en fast norsk bosetning i byen og her ligger også den norske skolen med klassetrinn fra første klasse til tredje klasse videregående. Det er et godt miljø rundt den norske skolen og den norske sjømannskirken ligger kun ca 5 minutter unna i området La Siesta.

Det er flotte tur og rekreasjonsområder her. Quesada ligger ved verdens nest største saltutvinnings-sjøer, dette gjør at det er et helsebringende område og bo i og i tillegg er Costa Blanca det mest solrike stedet i Spania.

Quesada ligger ca en halv times kjøring fra Alicante flyplass. Det er mange fine strender i området. Her kan nevnes Guardamar og La Mata. Det er ca 10 km til Torrevieja og Middelhavet. Torrevieja har en flott strandpromenade med marked, restauranter og butikker. Der er det også flere kjøpesentre, fine strender og flotte båthavner.Golf

I Ciudad Quesada finner du den velkjente golfbanen ‘La Marquesa Golf & Country Club’. Innen en radius på 15 kilometer finner du Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf

Innhold:

Her har du muligheten til å få deg en fantastisk drømmevilla.

Utbyggeren har rundt 45 forskjellige modeller kunder kan velge mellom, mulighet til å endre dem eller til og med lage sitt eget design.

De bygger villaer etter forespørsel og skreddersydd designen etter kundens ønsker. Så kundene velger ikke bare designen, men også alle avslutningene. Blant en bredt utvalg av muligheter både ute og inne i villaen (fliser, type dusjer, kraner, servanter, stikkontakter og brytere osv.)

Alle villaene er frittstående og de bygger i Middelhavs- og moderne stil.

Tomtene begynner fra 500 m2 opp til 3.000 m2.

Den minste villaen de bygger er på 130 m2 og den vanligste tomtestørrelsen vi har er 500 m2. Dersom du ønsker en større tomt, øker villaens størrelse.

Mange av tomtene har fantastisk utsikt over saltsjøen, Torrevieja og- eller fjellene.

Bildene som er benyttet i prospektet er Illustrasjoner og kan avvike fra virkelig bygg.

Priser fra 452.000 euro til 1.500.000 euro + omkostninger.

Ta kontakt for mer informasjon.