+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Nye skreddersydde villaer i Benijofar. Fantastiske boliger med privat basseng.

Calle Bigastro, 53, 03178 Benijófar, Alicante, Spania
204,000€ - 359,900€

Fasiliteter

  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Benijofar er en liten jordbrukskommune i Alicante provinsen. Den ligger i et fruktbart lavland og elven Segura renner gjennom kommunen. I nabokommunen Rojales (Ciduad Quesada), som ligger i gangavstand fra Benijofar, er det en norsk skole som har et fullverdig undervisningstilbud for barne- og ungdomsskole, samt videregående skole. Landsbyen Benijofar har vokst i popularitet de seneste årene. Benijofar har en rekke fasiliteter som tapasbarer, butikker, restauranter, apotek, helsesenter, kommunalt basseng, sportsanlegg og mye mer. En 10 minutters kjøretur tar deg til de fantastiske strendene i Guardamar.

Ciudad Quesada i Rojales er et koselig etablert område ca 10 km inn i landet fra Torrevieja. Rojales har et rikt kulturliv og her finnes alt du måtte trenge av servicetilbud som lege, apotek, tannlege, frisør, treningssenter, bensinstasjon etc.

Her ligger også den populære golfbanen La Marquesa og et flott vannland med aktiviteter for alle aldre. Andre aktiviteter som kan nevnes er minigolfbane og tennisbaner. Det er en fast norsk bosetning i byen og her ligger også den norske skolen med klassetrinn fra første klasse til tredje klasse videregående. Det er et godt miljø rundt den norske skolen og den norske sjømannskirken ligger kun ca 5 minutter unna i området La Siesta.

Det er flotte tur- og rekreasjonsområder her. Quesada ligger ved verdens nest største saltutvinnings-sjøer, dette gjør at det er et helsebringende område og bo i og i tillegg er Costa Blanca er det mest solrike stedet i Spania.

Quesada ligger ca en halv times kjøring fra Alicante flyplass. Det er mange fine strender i området. Her kan nevnes Guardamar og La Mata. Det er ca 10 km ut til Torrevieja og middelhavet. Torrevieja har en flott strandpromenade med marked, restauranter og butikker. Det er flere kjøpesentre, fine strender og flotte båthavner.

Informasjon:

I Benijofar bygger en kjent utbygger Villaer. Du kan velge mellom mange forskjellige typer i forskjellige prisklasser.

Ta kontakt for mer informasjon om hver enkelt bolig.

Bildene viser fasadene på noen av boligene du kan velge mellom. Her kan du være med å skreddersy din drømmebolig.

Priser fra: 204.000 – 359.900 euro + omkostninger

3 soverom

2 eller 3 bad

90 – 130 m2

Basseng