+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Vakker renovert villa i Ciudad Quesada.

Calle Granada, 11, Ciudad Quesada, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Nyrenovert
  • Stor Terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Vaskerom

Detaljer

Beliggenhet:

Ciudad Quesada i Rojales er et koselig etablert område ca 10 km inn i landet fra Torrevieja.

Rojales har et rikt kulturliv og her finnes alt du måtte trenge av servicetilbud som lege, apotek, tannlege, frisør, treningssenter, bensinstasjon etc.

I sentrum av Ciudad Quesada finnes det mange restauranter, butikker og barer. Ciudad Quesada tilbyr også flere aktiviteter for hele familien, som den berømte La Marquesa golfbane, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer.

Det er en fast norsk bosetning i byen og her ligger også den norske skolen med klassetrinn fra første klasse til tredje klasse videregående. Det er et godt miljø rundt den norske skolen og den norske sjømannskirken ligger kun ca 5 minutter unna i området La Siesta.

Det er flotte tur og rekreasjonsområder her. Quesada ligger ved verdens nest største saltutvinnings-sjøer, dette gjør at det er et helsebringende område og bo i og i tillegg er Costa Blanca det mest solrike stedet i Spania.

Quesada ligger ca en halv times kjøring fra Alicante flyplass. Det er mange fine strender i området. Her kan nevnes Guardamar og La Mata. Det er ca 10 km til Torrevieja og Middelhavet. Torrevieja har en flott strandpromenade med marked, restauranter og butikker. Der er det også flere kjøpesentre, fine strender og flotte båthavner.

Innhold:

Velkommen til denne vakre villaen som ligger på Calle Granada i Ciudad Quesada med stort potensial for å bli et drømmehjem, perfekt for utleie eller storfamilien.

Huset er i to etasjer med stort underbygg, boligen er renovert med nye moderne flislagte gulv i hele boligen og to nye bad.

I øverste etasje ved inngangspartiet kommer du inn i en stor hall og til venstre har du den fine stuen som har åpen løsning til kjøkkenet. Her har du utgang til stor sørvendt terrasse. I denne etasjen har du også to soverom og et stort bad med både badekar og dusj.

Trappene ned tar deg til de tre andre soverommene, hvorav to har garderobeskap, en ekstra stue og to totalrenoverte bad. Her har du tilgang til et vaskerom og garasje med garasjeport. Her er det også utgang til bassenget.

Denne fantastiske villaen har blitt renovert til en høy standard og utstyrt med nytt klimaanlegg.

Pris: 435.000 euro + omkostninger

Fakta:

5 soverom

2 bad

Areal: 334 m2

Tomt: 538 m2

Basseng

Parkering

Utsikt

Parkering

Byggeår: 2001

Grillplass

Aircondition

Garasje

Hage

Bod

Eiendomsskatt: 458,13 euro i året

Avstand til flyplassen: 45 km

Avstand til stranden: 8 km

Avstand til byen: 2 km

Avstand til golf: 5 km