+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Lekre sydvendte villaer med privat basseng i Villamartín.

Calle Navia, 5, 03189 Orihuela, Spania
235,000€ - 245,000€

Fasiliteter

  • Basseng
  • Bilvei frem
  • Garasje/P-plass
  • Golf
  • Hage
  • Terrasse
  • Utsikt
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet:

El Mirador ligger i  Villamartín. En flott beliggenhet mellom Orihuela Costas vakre strender og de anerkjente golfbanene.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

Det er kort avstand til flere hyggelige kjøpesentre med butikker og hyggelige restauranter og der er kort avstand til de populære golfbanene Villamartín, Campoamor og Las Ramblas.

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  
Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Strendene ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold:

Villaer på 103 m2 med 3 soverom og 2 bad og med romslig tomt. Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning og stuen har dobbel takhøyde med store vindusflater. Dette gjør at villen får mye naturlig lys og en svært behagelig romfølelse. Villaen har også en stor takterrasse på 36 m2 med nydelig utsikt. 

Det er mulig å parkere bilen på tomten.

I hagen er det et privat svømmebasseng.

Inkludert i prisen er det varmekabler på badene, baderomsmøbler og basseng.

Boligene er innflytningsklare

Kontakt oss for plantegninger og mer informasjon.

Pris fra 235.000 – 245.000 euro + omkostninger

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Fakta:

3 soverom

2 bad

Moderne

Bolig: 103,11 m2

Tomt: 140 m2

Takterrasse 36,91 m2

Varmekabler

Privat basseng

Turterreng

Golf