+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Nyrenovert Villa med kjempefin utsikt og felles bassengområde i Villamartín.

C. Amadeo Vives, 14, Orihuela, Spania

Fasiliteter

 • Airconditioning
 • Bod
 • Delvis møblert
 • Felles basseng
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Hvitevarer
 • Markiser
 • Nyrenovert
 • Stor Terrasse
 • Turterreng
 • Utekjøkken
 • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 12 km til Torrevieja

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.

Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Stranden ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker.

Nabolaget er velholdt og vakkert i et rolig og naturlig område. På høyden er det flotte turstier med skogsområder med utsikt over Torrevieja med Middelhavet i bakgrunnen.

Langs kanalen som slynger seg gjennom området er det flate veier uten trafikk, som er veldig populært for syklister.

Noen hundre meter fra eiendommen ligger Villamartin plaza, et fantastisk torg med massevis av puber og restauranter.

Innhold:

Denne vakre eiendommen og resten av foreningen ble bygget i 1996 og er alle boligene er tegnet av arkitekter, men ingen hus er like. Størrelsen på huset og dets omgivelser gjør at akkurat dette huset egner seg for både som feriebolig og permanent bolig.

Hele huset er totalrenovert i perioden 2018 – 2021 og er i toppklasse.

Fra gaten er det to porter inn til forhagen og carporten.

Du kommer inn i øverste etasje som består av en stor stue med peis og med åpen løsning mot det moderne kjøkkenet og et gjestetoalett. Fra salongen kommer du ut til en stor terrasse med fin utsikt og her er det markise og markisevegger så den kan brukes hele året. Ut fra stuen er det en trapp opp til takterrassen.

Underetasjen har 3 soverom, 2 moderne bad og to boder. Fra et av soverommene har du utgang til en herlig terrasse på ca 100 kvadratmeter. Terrassen har både utedusj og utekjøkken og herfra er det utgang til park- og bassengområdet.

Huset er frittstående og på den ene siden av huset er det inngang til stor bod under carporten på ca 25 m2.

Huset har direkte forbindelse til gassledningen til gaten og varmtvann og vannbårne radiatorer varmes opp av gass, dette gir både et behagelig klima og er svært økonomisk.

På baksiden av villaen ligger et stort flott bassengområde med et stort basseng og et barnebasseng. Det er også en nydelig park og dette området disponeres kun av villaene i foreningen. Foreningen består kun av 17 hus, hvorav 5-6 av disse er fastboende.

Pris:  389.000 euro + omkostninger

Fakta:

Byggeår: 1996

Areal: 125 m2

Tomt: 223 m2

3 soverom

2 bad

1 toalett

Terrasse

Takterrasse

2 boder

Delvis møblert

Fellesutgifter: 1956 euro i året

Eiendomsskatt:: 460 euro i året