+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*RESERVERT* Spektakulær villa på La Zenia

1,550,000€

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Bod
  • Havutsikt
  • Innebygde garderober
  • Møblert
  • Turterreng
  • varmekabler
  • Vaskerom

Detaljer

Beliggenhet:

Boligen ligger på La Zenia på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket.

Boligen ligger ideelt til ettersom området er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året. Boligen ligger nær det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. I tillegg er lørdagsmarkedet kun noen minutters gange unna slik at du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Det er ca 500 meter til sjøen og flotte badestrender.

Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold:

Moderne villa beliggende i La Zenia 500 meter fra stranden.

Den toetasjes villaen pluss kjeller på 216 m2 består av 4 soverom, 3 bad, 1 toalett, stue med åpen kjøkkenløsning og vaskerom.

Tomten er på 600 m2 og ca 116 m2 fordelt på flere terrasser og takterrassen.

Kjelleren er på 83 m2.

Spektakulær utsikt over havet fra andre etasje og takterrassen.

Huset har forhåndsinstallasjon av gulvvarme i hele huset, air condition installert med maskiner i hele huset og bassenget er på 12X4 meter.

Pris: 1.550.000 euro + omkostninger

Fakta:

Sør-orientering

Areal: 216 m2

Tomt: 615 m²

Havutsikt

4 soverom

3 bad

1 toalett

Basseng

Parkering

Sentralt klimaanlegg

Strandavstand: 500 m

Takterrasse

Terrasse

Innebygde garderober

Bod

Møblert