+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* 4 nye innflytningsklare villaer rett ved havet. 3 soverom. 3 bad. Parkering og svømmebasseng.

Calle Proa, 58, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania
580,000€ - 595,000€

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Havutsikt
  • Hvitevarer
  • Sentralt
  • Terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Fantastisk beliggenhet ved havet midt imellom Playa de Los Locos og Playa de la Mata. Kun et par hundre meter til de koselige buktene Cala de La Zorra og Cala de la Higuera.

Her er det attraktivt å bo og området tilbyr kort vei til matbutikker, cafeer, restauranter, offentlig transport, strender, Torrevieja sentrum m.m., ja, tilnærmet alt en kan ønske seg

Dette er et etablert område som lever hele året. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter ligger kun ca 1 km meter unna. Det er en hyggelig spasertur langs promenaden på omkring 30 minutter til Torrevieja sentrum og ca 20 minutter til den flotte La Mata stranden. Dette er et hyggelig område både for ferieturister og fastboende.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata.

Innhold:

Her bygges det fire villaer med havutsikt i moderne stil, hver med sin egen tomt på 320 m², privat parkering og svømmebasseng.

Boligene består av en salong med åpen løsning mot kjøkkenet, 3 soverom, 3 bad, terrasse i første etasje, to terrasser i andre etasje og takterrasse. Det er også en romslig kjeller på 67 m² hvor du kan gjøre hva du vil, for eksempel kino rom, treningsrom, bodega eller annet. Det totale konstruerte arealet er 237,7 m².

Villaene ligger i boligområdet med lave bygninger, noe som garanterer en fantastisk utsikt fra de øverste etasjene. Dessuten har området en utmerket infrastruktur: skoler, butikker, offentlig transport – alt i nærheten. Det er 2 minutters gange til bukten Cala de la Zorra, of også gangavstand til La Mata-stranden og Los Locos stranden.

Pris fra: 580.000 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg

Fakta:

Byggeår: 2020

Areal: 237m²

Tomt: 330m²

Kjeller: 67m²

Takterrasse: 36m²

3 soverom

3 bad

Klimaanlegg

Hage

Utendørs dusj

Parkering

Basseng 7 x 3 meter

Aircondition

Doble vinduer

Monterte garderober

Granitt benkeplater

Moderne design

I nærheten av fasiliteter

Nær bussrute

Stille område

Leiepotensial

Havutsikt