+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Aguas Nuevas. Flott bolig med felles bassengområde og privat grillplass i hagen.

Calle Gomera, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • store terrasser
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Residencial Koma I ligger rett nord for Torrevieja sentrum og i meget populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender. Du spaserer også lett ned til Playa de los Locos.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker og apotek. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange hyggelige restauranter og butikker er kun en spasertur unna. I området er det flere parker og gode turmuligheter.
Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata.

Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et attraktivt område både for ferieturister og fastboende.  

Innhold:

Denne fantastiske boligen ligger i Koma I som er et moderne boligkompleks av høy standard i et av de mest populære områdene i Torrevieja.

Boligen består av 3 soverom og 2 bad, et fullt utstyrt kjøkken med åpen løsning mot stuen. Stuen har god plass for både sofa og spisestue. 

Terrassen i andre etasje er stor og koselig, halvparten er under tak og kan brukes året rundt. Det er også godt om plass for solstoler.

Hjørnetomten er stor og hagen har en fin grillplass der man kan nyte varme dager og kvelder. Det sjarmerende fellesområdet med svømmebasseng er omgitt av et stort grøntområde.

Parkering på tomten.

Pris: 225.000 euro + omkostninger

FAKTA:

Soverom: 3

Bad: 2

Solretning: Syd/øst

Byggeår: 2014

Delvis møblert

Hage

Terrasse

Grill

Bod 

Parkering

Felles bassengområde

Hvitevarer

Garderober