+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Fantastisk villa med basseng i naturskjønne Los Balcones

Avenida Elche Bal, 100, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Havutsikt
  • Innebygde garderober
  • Terrasse
  • Turterreng
  • Vaskerom

Detaljer

Beliggenhet:

Urbanisasjon Los Balcones ligger rett syd for Torrevieja sentrum. Ypperlig for de som vil bo sentralt, men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten og bare ca 3,5 km til de nydelige strendende ved Middelhavet.

Området tilbyr familieatmosfære med alle bekvemmeligheter og tjenester: bussholdeplasser, skoler, sykehus, supermarkeder, apotek, barer, restauranter, lekeplasser og hundeparker, tennisklubb og kjøpesentre.

Los Balcones er et veletablert område ca 45 minutters kjøring syd for Alicante flyplass. Området ligger 4 km sør for Torrevieja sentrum.

Det er gangavstand fra boligen til hyggelige restauranter, matbutikk og Hotel Dña Monse Spa & Golf.

Noen av Spania`s flotteste golfbaner er kun en kort biltur unna. Her kan nevnes Villamartin, Las Ramblas og Campoamor, Vistabella og Las Colinas.

Innhold:

Velkommen til dette fantastiske huset. Villaen ligger høyt med utsikt over byen og Middelhavet. På tomten, som har fint basseng, palmer og sitrustrær som appelsiner, sitroner og grapefrukt, kan du nyte solen hele dagen og siden det er flere områder rundt huset kan du velge mellom sol og skygge.

Villaen er smakfullt designet i klassisk stil. I dag har villaen 2 soverom da tidligere eiere ikke trengte flere, men den kan enkelt restaureres til 3 eller 4 soverom. (se plantegning) Med sine lyse og luftige rom tilbyr det et innbydende miljø for avslapning og velvære.

Nedre Plan består av en romslig hall som leder inn til husets stue, kjøkken, bad og vaskerom. Her kan kan du også designe 2 gode soverom som har skyvedører ut til bassengområdet.

På øverste nivå er hovedsoverommet samt et soverom og et bad til. Begge soverommene har utgang til den herlige terrassen.

Utenfor er det et herlig svømmebasseng omgitt av en hage og solrike terrasser. Det er det perfekte stedet å nyte middelhavsklimaet og det vakre landskapet i Los Balcones.

Denne villaen tilbyr en unik mulighet til å leve i harmoni med naturen i Los Balcones, Spania. Med sin rolige beliggenhet og komfortable rom er det et ideelt sted for de som leter etter et fristed ved Middelhavet. Kontakt oss i dag for å lære mer om denne sjarmerende eiendommen og oppdage fordelene ved å bo i Los Balcones.

Pris: 450.000 euro + omkostninger

Fakta:

Bygget areal: 191 m2

Bruksareal: 139 m2

Antall soverom: 2

Bad: 2

Byggeår: 1994

Tomteareal: 831 m2

Eiendomsskatt: 724 euro

Terrasse

Innebygde garderober

Air condition

Basseng

Vaskerom

Alarm

Hage

Havutsikt