+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Herlig villa sentralt i Torrevieja med privat basseng.

Calle Formentera, 13, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Basseng
  • Hvitevarer
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet

Denne flotte boligen ligger i Res La Primavera, med gangavstand til hovedsentrum, stranden og strandpromenaden. Et rolig område med mange fastboende.  Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand. Blant annet butikker, restauranter, frisør, lege, tannlege, barer, kjøpesentre, sportsanlegg, strender og flotte parkområder. Dette er et område som lever hele året.  Det finnes flere lokale restauranter og butikker rett utenfor døren. Dette er boligen for deg som ønsker å bo sentralt med nærhet til havet og sentrum i et koselig område. Et flott område både for ferieturister og fastboende.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Innhold

Denne flotte villaen ble totalrenovert i 2017. Den er på 91 m2 og tomten er på 232 m2. Boligen inneholder 3 soverom, 1 bad, 1 toalett, kjøkken med åpen løsning mot spisestuen og stuen. Utenfor stuen er det en stor vinterhage med flere skyvedører slik at du kan ha «outdoor/indoor living». Her kan du avkjøle om sommeren og varme opp om vinteren. Det er også en privat takterrasse.

Utenfor vinterstuen har du hagen med ditt eget basseng. Det er flere sitteplasser på tomten.

Dette er virkelig en fin bolig hvor du kan nyte late dager under solen og allikevel være i gangavstand til det meste.

Boligen selges med møbler, hvitevarer og aircondition.

Pris: 229.000 euro + omkostninger.