+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Kjempefin renovert Villa i Torreta Florida med privat basseng, garasje og fin utsikt.

Calle Vicente Aleixandre, 49, 03184 Torrevieja, Alicante, España

Fasiliteter

 • Airconditioning
 • Basseng
 • Bod
 • Delvis møblert
 • Fiber
 • Flislagt Hage
 • Garasje/P-plass
 • Hvitevarer
 • Nyrenovert
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Vaskerom

Detaljer

Beliggenhet:

Torreta Florida er et eksklusivt område som hovedsakelig består av eneboliger og tomannsboliger.

På området er det flere restauranter og barer og lokale matbutikker.

Det populære kjøpesenteret Habaneras og Carrefour er kun 1,5 km unna og her finner du også kino og bowling. Torrevieja sentrum, Middelhavet og stranden Playa del Acequion ligger også kun 2,5 km unna boligen.

Hvis du liker å ha en aktiv hverdag under opphold her nede er dette området midt i blinken for deg. Her er det brede gater med lite trafikk, så her kan du gå turer eller sykle i lokalområdet når som helst!

Torreta Florida ligger ved saltsjøen Salinas de Torrevieja og det medfører at det helsemessig er meget gunstig å bosette seg i dette området.

Innhold:

Dette er virkelig en kjempefin renovert bolig.

I første etasje, som er på ca 90 m2, har du 2 soverom med innebygde garderober og et stort bad. Det er en stor stue med kjøkkenet i midten og TV stue på den ene siden og spisestue på den andre. Kjøkken ble renovert i 2018 og det er blant annet svart marmor som har hvite sjatteringer, nye hvitevarer og et kjøleskap/frys med ismaskin i døren.

Det er en utvendig trapp opp til 2 etasje hvor det er et soverom på ca 12 m2, et toalett og en stor terrasse med fin utsikt.

Det er et ekstra vaskerom/bad ute ved bassenget og her er det også satt opp et eget grill hjørne som er klargjort med vann og avløp.

All varmtvann går på gass

Garasjen er på 24 m2 så her er det plass til både bil, skuter og verktøy. Porten er av leddet aluminium med fjernkontroll. Det ble lagt ny membran og fliser på garasje taket i 2019. Det følger med en skuter. Skuteren er en Yamaha 125 m3 med 2 seter fra 2005. Har bare gått 7000 km og har automat gir.

Ved siden av garasjen er det en stor bod.

Bassenget har en egen varmepumpe på strøm på 7,5 kw for å varme opp basseng vannet på vinteren.

Hele tomten er flislagt med plass til flere sittegrupper både foran, ved siden og bak huset. Det er gode solforhold, solen kommer opp foran huset og på baksiden ved bassenget har man sol til ca 20.30 på kvelden. Vinteren ca 19.00.

Det er gjort mange forbedringer i boligen de siste årene og her kan det nevnes blant annet:

Sikrings skap er nytt fra 2018.

Det er montert ventiler i alle rom.

Der er en elektrisk markise over altan døren, ny duk i 2019.

Utvendig ble det lagt nye fliser over alt i 2019. Dette er porselen fliser med anti skli. Blir ikke varme i sola. Ute dusjen i hjørnet ble montert i 2019

Nytt drenerings system med egen pumpe som starter hvis det kommer mye regn.

I 2018 ble det lagt nye fliser innvendig, alle kabler ble da lagt i gulv og vegger. Nye fliser på begge bad ble lagt i 2007. Her ble kloakkrør og panne skiftet.

Alle dørene innvendig ble også skiftet i 2018

Det er lagt in fiber.

Boligen selges delvis møblert og de fleste møblene er kun 4 år gamle.

Begge smart tv ene er kjøpt ny i 2021, den i stua er på 65 « og den i spise avdelingen er på 52 «. Denne kan svinges ut slik at en kan sitte ute å se på tv.

I 2008 ble alle vinduer skiftet til skuddsikre vinduer med elektrisk aluminium vesir og mygg netting. Dette er 2 lag herdet glass.

Pris: 299.000 euro + omkostninger