Moderne luksuriøse villaer med basseng 150 meter fra havet i populært område

Calle Babor, 63A, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania
410,000€ - 550,000€

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • takterrasse

Detaljer

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet ved havet midt imellom Playa de Los Locos og Playa de la Mata. Kun et par hundre meter til de koselige buktene Cala de La Zorra og Cala de la Higuera.

Her er det attraktivt å bo og området tilbyr kort vei til matbutikker, cafeer, restauranter, offentlig transport, strender, Torrevieja sentrum m.m., ja, tilnærmet alt en kan ønske seg

Dette er et etablert område som lever hele året. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter ligger kun ca 1 km meter unna. Det er en hyggelig spasertur langs promenaden på omkring 30 minutter til Torrevieja sentrum og ca 20 minutter til den flotte La Mata stranden. Dette er et hyggelig område både for ferieturister og fastboende.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata.

Innhold

Recidencial Mi Cala ligger i Los Frutales, kun 150 meter fra havet. Midt imellom Playa de Los Locos og Playa de la Mata.

Mi Cala består av 6 Lekre eneboliger med et moderne utrykk med flate tak og store vindusflater. Boligene har en arealeffektiv planløsning, moderne arkitektonisk utrykk og funksjonelle løsninger.  Alle boligene har to plan og havutsikt. Vært hus har sitt eget unike utseende med åpen planløsning og ulike antall rom.De består av 3-4 soverom, 2-3 bad med gulvvarme. Boarealet varierer fra 134 – 147 m2 og tomten fra n 227 – 470 m2. Alle boligene har privat basseng og parkeringsplass.

Boligene blir levert med pre installert air condition.

Pris 410.000 – 550.000 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvke fra verkelig bygg

  • Id: 4585
  • Visninger: 141

Kontakt oss ang boligen