+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Moderne luksuriøs villa med basseng 150 meter fra havet i populært område

Calle Babor, 63A, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • takterrasse

Detaljer

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet ved havet midt imellom Playa de Los Locos og Playa de la Mata. Kun et par hundre meter til de koselige buktene Cala de La Zorra og Cala de la Higuera.

Her er det attraktivt å bo og området tilbyr kort vei til matbutikker, cafeer, restauranter, offentlig transport, strender, Torrevieja sentrum m.m., ja, tilnærmet alt en kan ønske seg

Dette er et etablert område som lever hele året. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter ligger kun ca 1 km meter unna. Det er en hyggelig spasertur langs promenaden på omkring 30 minutter til Torrevieja sentrum og ca 20 minutter til den flotte La Mata stranden. Dette er et hyggelig område både for ferieturister og fastboende.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata.

Innhold

Recidencial Mi Cala ligger i Los Frutales, kun 150 meter fra havet. Midt imellom Playa de Los Locos og Playa de la Mata.

Mi Cala består av 6 Lekre eneboliger med et moderne utrykk med flate tak og store vindusflater. Disse boligene er nå utsolgt, men det er en tomt igjen hvor de skal bygge tilsvarende bolig.

Boligen har en arealeffektiv planløsning, moderne arkitektonisk uttrykk og funksjonelle løsninger.  Den er over to plan og har havutsikt. Det er en åpen planløsning. Boligen består 4 soverom, 3 bad med gulvvarme, 1 toalett og stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Boarealet er 147 m2  + en pergula på 30 m2 og tomten er på 500 m2. Boligen har privat basseng på 8 x 4 meter og parkeringsplass.

Boligen blir levert med pre installert air condition.

Pris 649.000 euro euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg