+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Torrevieja- Ny og moderne villa med privat basseng, takterrasse i El Chaparral (La Siesta)

Calle Van Gogh, 17, El Chaparral, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • takterrasse
  • Turterreng
  • Vaskerom

Detaljer

Beliggenhet:

El Chaparral er et veletablert villaområde like utenfor Torrevieja, med restauranter, supermarked, bakeri, badeland, legesenter – og god bussforbindelse til sentrum av byen og strendene. Den norske sjømannskirken ligger også her, en knapp kilometer fra boligen.

Det populære kjøpesenteret Habaneras og Carrefour er 3 km unna.

Hvis du liker å ha en aktiv hverdag under opphold her nede er dette området midt i blinken for deg. Her er brede gater med lite trafikk, så her kan du gå turer eller sykle i lokalområdet når som helst!

El Chaparral ligger midt i mellom saltsjøene og det medfører at det helsemessig er meget gunstig å bosette seg i dette området.

El Chaparral med nærliggende områder som San Luis og La Siesta er områder som lever hele året med en god blanding av spanjoler samt nordeuropeere.

Innhold:

Fantastisk fin villa som fremstår som ny.

I 2018 ble det bygget 4 lekre, moderne eneboliger på en av de svært få ledige tomteområdene i bydelen. Det er et av disse vi nå har fått for salg. Villaen har kun vært brukt som feriehus av sine norske eiere.

Boligen har 400 m2 tomt. I den sydvendte hagen på fremsiden av huset ligger det oppvarmede svømmebassenget på 7,5 m x 4,2 m. Bakhagen har også en romslig uteplass hvor man kan nyte ettermiddagssolen (eventuelt skyggen på formiddagen). Tomten er pent beplantet med blant annet frukttrær. Fra den store takterrassen er det fantastisk utsikt til fjellene rundt, saltsjøen og solnedgangen.

Det er parkering på tomten med elektrisk port.

Eneboligen har 3 soverom og 2 bad, hvorav et er en-suite. Alle rom har individuell styring av aircondition og badene har varme i gulvene.

Det er en åpen planløsning for kjøkken og stue, som igjen har store glass skyvedører som åpnes mot terrassen og bassengområdet. Fra kjøkkenet er det en dør ut til hagen på siden av huset, hvor det er laget et praktisk, låsbart vaskerom.

Huset er lekkert innredet og selges fullt møblert.

Pris: 349.000 euro + omkostninger

Fakta:

Ant. Soverom: 3

Ant. bad: 2

Privat basseng

1 etasje

Bruksareal: 95m²

Tomt: 400m²

Overbygd veranda: 20m²

Takterrasse: 70m²

Fasiliteter

Klimaanlegg, Delt system

Parkering

Alarmsystem

Innebygde garderober

Stor hage

Hvitevarer

I nærheten av fasiliteter

Nær bussrute

Åpen planløsning

Ventilasjonsåpninger på motsatte sider

Leiepotensial

Takterrasse

Persienner