+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Vakker villa med basseng og garasje i Aguas Nuevas – Torrevieja.

Calle Levante, 28, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Basseng
  • Bod
  • Garasje/P-plass
  • Gjesteavdeling
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Innebygde garderober
  • Terrasse

Detaljer

Beliggenhet:

Aguas Nuevas ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, restauranter, banker, apotek og til en butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende

Innhold:

Vi ønsker å presentere en veldig spesiell villa i det privilegerte området Aguas Nuevas i Torreveija nær La Mata-stranden. Huset er veldig romslig og koselig med et areal på 400 m2 og en tomt på 850 m2 hvor du kan nyte den vakre middelhavshagen, det store bassenget, ro og sol.

Villaen har 3 etasjer: underetasjen er det et gjesteområde med soverom, stue med kjøkken, bad og med egen inngang. Også i første etasje finner vi en kinosal med god akustisk isolasjon, en kjellerplass, en garasje for 2 biler og en finsk badstue med bad.

I første etasje av denne villaen finner vi en veldig lys stue/spisestue med peis med tilgang til terrasse og basseng, et stort utstyrt kjøkken, et bad og et stort vaskerom.

I andre etasje er det to store soverom med garderober og bad, hvert soverom har egen terrasse med vakker utsikt, i denne etasjen er det også et arbeidsrom med panoramavindu.

På tomten, bortsett fra det store bassenget og hagen, er det et innglasset sommerkjøkken med grill, innvendig er det en øy med krakker og et stort spisebord.

I hele huset er det luftkondisjonering, oppvarming, på badene er det varmekabler, en stor elektrisk parkeringsdør og alarm.

Pris: 890.000 euro + omkostninger

Fakta:

4 soverom

4 bad

Parkering

Byggeår: 2007

Areal: 480 m2

Tomt: 850 m2

Aircondition

Møblert

Grill

Sentralvarme

Gulv varme på bad

Peis

Vaskerom

Hvitevarer

Garasje

Hage

Badstue

Kjeller

Bod

Terrasse

Omkledningsrom

Orientering: Sørøst