+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fantastisk beliggenhet. Første linje på La Mata stranden. Basseng og Jacuzzi på takterrassen.

Plaza de Encarnación Puchol, 6, 03188 La Mata, Alicante, Spania
249,000€ - 328,000€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Basseng
  • Heis

Detaljer

Blokken ligger rett ved hoved plazaen på La Mata, så her har du alt rett utenfor døren.

La Mata er den ideelle plassen for ferie i Spania. Det er et tettsted omtrent 5 km nordøst for Torrevieja. Bebyggelsen på La Mata er typisk Spansk og stedet har en av de beste strendene i Spania. La Mata har også et utmerket gate-marked hver onsdag morgen, gode barer, butikker og restauranter.

Det er vanskelig å snakke om La Mata uten å nevne den flotte stranden. Den er kjent for sin lengde og har fått utmerkelsen European Blue Flag flere år på rad. Utmerkelsen baserer seg på renheten på stranden, sikkerheten og vannkvaliteten. La Mata-stranden har flere år på rad blitt kåret til den beste stranden på Costa Blanca-kysten i Spania
Naturparken ved La Mata er et fint å spasere rundt i flotte omgivelser blant

gressplener, vann og blomster i alle farger og der er det også et yrende fugleliv.
La Mata-stranden har en strandpromenade langs hele La Mata. Ønsker du å gå lenger kan du gå nordover til Guardamar langs stranden eller sydover til Torrevieja.

 

 

 

 

 

Innhold

Ny blokk med 8 leiligheter og en penthouse, kun 5 igjen.

Leilighetene har 2 soverom med garderobe og fabelaktig utsikt. 2 bad hvorav det ene er en-suite. Kjøkken med åpen løsning mot stuen og terrassen. Kjøkkenet leveres med hvitevarer og på badene er det varmekabler i gulvene. Leilighetene er på 90 m2 og har en terrasse på 7,5 m2.

Priser fra 249.000 – 328.000 euro + omkostninger.

Penthouseen har 3 soverom, 2 bad hvorav et er en-suite, og et toalett. Hovedsoverommet har også en walk in closet. Boligen er på 124 m2 og terrassen på 48 m4.

Pris: 830.000 euro + omkostninger

Leilighetene leveres med pre installert aircondition og bod i kjelleren. Det er heis i blokken som går helt opp til den herlige felles takterrassen med basseng og Jacuzzi. Her har du en fantastisk utsikt.

Ta en titt på planløsningene, prislisten og kvalitetslisten for mer informasjon

Vedlegg