+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Toppleilighet i La Rosaleda med takterrasse og felles bassengområde.

Calle Tomas Valcarcel, 8, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Møblert
  • takterrasse

Detaljer

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i det populære området La Rosaleda kun 600 meter fra Middelhavet. Også kun 750 meter til den flotte bystranden Los Locos og ca 2,5 km til den vakre La Mata stranden. Området er så populært på grunn av den flotte beliggenheten og nærheten til havet.  Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Den kjente restauranten Bar La Rosaleda som har basseng og levende musikk ligger kun en liten spasertur unna. Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, norsk lege, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser. Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring en halvtime til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Innhold

Sydvendt toppleilighet på 54 m2 med 2 soverom, 1 bad, kjøkken, stue, vaskerom, terrasse, takterrasse og hage.

Klassisk spansk leilighet med mye uteområde. Leiligheten er planlagt på en måte som skandinaver ikke er så vant til, men som er relativt vanlig i Spania. Leiligheten selv er i andre etasje, men du har også en liten hage som tilhører leiligheten.

Til det beste av alt, den flotte takterrassen er stor og har nydelig utsikt over sjarmerende La Rosaleda.

Boligen selges møblert.

Det er et flott felles bassengområde i urbanisasjonen.

Pris 84.995 euro