+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fint rekkehus på Playa Flamenca, rett ved markedet og Zenia Boulevard.

Urbanizacion P Flamenca Cl 7, 5, 03189 Orihuela, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Felles basseng
  • Hage
  • Havutsikt
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • Terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Området heter Playa Flamenca og ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket.

Komplekset ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året. Boligen ligger nær det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. I tillegg er lørdagsmarkedet kun noen minutters gange unna slik at du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Det er 1 km til sjøen og flotte badestrender.

I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km.

Innhold:

Boligen er på ca 95 m2 har 3 soverom, 1 bad, 1 toalett, hage og terrasse.

I første etasje er det en hage både på fremsiden og baksiden av huset. På forsiden ser du ut på det felles bassengområdet.

Boligen selges møblert og med hvitevarer.

Pris: 165.000 euro + omkostninger

Fakta:

3 soverom

2 bad

Hage

Terrasse

Areal: 140 m2

Boareal: 95 m2

Fellesutgifter: 475 euro i året

Eiendomsskatt: 224 euro i året

Møblert

Hvitevarer

Felles basseng