+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Lekre rekkehus rett ved golfbanen i Villamartin. Felles bassengområde

Calle los Cerezos, 37, 03193 San Miguel de Salinas, Alicante, Spania
204,000€ - 219,000€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hage
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet

Altos de Villamartín ligger rett ovenfor inngangen til golfbanen med samme navn. 

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja.

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  


Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Stranden ligger bare 5 – 10 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker.

Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold

Altos de Villamartin heter urbanisasjonen som ligger like ved golfbanen i Villamartin. Her bygges det boliger på mellom 132 – 145 m2 hvor du kan velge mellom 2 eller 3 soverom, alle har 3 bad. Boligene har en åpen kjøkkenløsning mot stuen. På toppen har du en takterrasse på mellom 31 – 38 m2. Her er det plass til å lage et ute kjøkken. Tomtene varierer fra 91 m2 til 174 m2. Boligene disponerer også store terrasser og en hyggelig hage.

Boligene leveres med varmekabler på badene, pre installert aircondition og automatiske persienner. Det er mulig å bestille ekstra utstyr fra utbygger og en komplett møbelpakke med hvitevarer.

Priser fra 204.000 – 219.000 euro + omkostninger.

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.