+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Nyrenovert rekkehus med 2 boenheter. 4 soverom, takterrasse med Jacuzzi og felles bassengområde.

Calle Nicaragua, 33, Orihuela, Spania

Fasiliteter

 • Airconditioning
 • Delvis møblert
 • Felles basseng
 • Garasje/P-plass
 • Havutsikt
 • Hvitevarer
 • Jacuzzi
 • Nyrenovert
 • takterrasse
 • Turterreng
 • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Blue lagoon ligger i  Villamartín. En flott beliggenhet ved Orihuela Costas vakre strender og de anerkjente golfbanene.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

Det er kort avstand til flere hyggelige kjøpesentre med butikker og hyggelige restauranter og der er kort avstand til de populære golfbanene Villamartín, Campoamor og Las Ramblas.

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  
Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Strendene ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold:

Denne renoverte boligen består av to separate leiligheter. På øverste nivå er det en leilighet med to soverom, nyoppusset kjøkken med åpen planløsning mot stuen. Stuen har en peis. Det er to gode soverom og en østvendt terrasse med utgang fra ett soverom. Fra kjøkkenet er det en stor bod / vaskerom. På toppen er det en stor takterrasse med Jacuzzi.

I første etasje er den andre leiligheten, også denne med nyrenovert kjøkken. Det er en stor stue og to soverom samt et bad med dusj og en bod.

Så her er det god plass enten som generasjonsboliger eller som utleiebolig.

I sameiet er det to store, velholdte bassengområder. Det ene er med ett stort basseng og det andre med et stort basseng, barnebasseng og et utendørs treningsområde.

Her bor du i et rolig område med mange fastboende. Det er gangavstand til det kommersielle sentrum Villamartín Plaza og det kommersielle sentrum Las Fuentes, hvor du finner mange restauranter, barer, butikker, banker, apotek og mer.

Fra bussholdeplassen kan du enkelt nå forskjellige strender, La Zenia Boulevard, Torrevieja og mer.

Pris: 132.000 euro + omkostninger

Fakta:

Soverom: 4

Baderom: 2

Basseng: Felles

Etasjer: 2

Byggeår: 2000

Renovert: 2018

Orientering: Vest

Møblert: Delvis møblert

Urb.Avgift /år: €350

Suma/IBI/år: €291

Bolig:120m²

Tomt:100m²

Overbygd veranda:20m²

Takterrasse:40m²