+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Playa Flamenca- Residencial Avalon. Firemannsbolig med felles bassengområde.

Calle Niagara, 29, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Boligen ligger i Residencial Avalon på Playa Flamenca.

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst

Residencial Avalon ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 1,5 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, flere kjøpesenter, restauranter og barer. I tillegg ligger det kjente sportssenteret, CDM, kun noen minutter unna. Her er det blant annet et stort oppvarmet innendørs basseng og fotball-, håndball-, og fotballbaner. Det er også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet. Kun en kort biltur er det til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Innhold:

Residencial Avalon er et boligkompleks i hjertet av Playa Flamenca i Orihuela Costa. Urbanisasjonen består av firemannsboliger, hver med egen liten privat hage.

Husene er over to etasjer og består av 3 soverom (1 nede) og 2 bad (1 nede), en fin stue-spisestue og et veldig funksjonelt kjøkken med et praktisk vaskerom.

Den private hagen er stor nok til å parkere bilen på tomten.

Naboene i urbanisasjonen deler et vakkert felles bassengområde.

Boligen har ettermiddagssol, er fullt møblert og utstyrt med hvitevarer og klimaanlegg. Den er nettopp blitt malt innvendig og så her kan man flytte rett inn.

Pris: 129.000 euro + omkostninger

Fakta:

3 soverom

2 bad

Boligareal: 82 m2

Firemannsbolig

Aircondition

Garderober, felles basseng

Hvitevarer

Møblert

Parkering