+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Rekkehus med privat svømmebasseng og takterrasse i Villamartin

C. Guadalquivir, 99, 03189 Orihuela, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Basseng
  • Hage
  • Nyrenovert

Detaljer

Beliggenhet

Denne eneboligen i rekke har en beliggenhet i Villamartin, mellom Orihuela Costas vakre strender og de anerkjente golfbanene.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

Det er kort avstand til et koselig senter med mange hyggelig restauranter og matvarebutikk og det er kort avstand til de populære golfbanene Villamartín, Campoamor og Las Ramblas.

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  

Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Stranden ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold:

Velkommen til dette fine rekkehuset i vakre Villamartín.
Huset er nyrenovert og er over to plan. I første etasje finner du en romslig stue, kjøkken og 1 soverom. 
I andre etasje har du 2 soverom og 1 bad, stor terrasse som er delvis innglasset og har tilgang til mye plass for hva du selv vil.

Stor og koselig uteplass med privat basseng.
Det er installert aircondition.

Boligen selges umøblert.

Pris: 219.000 euro + omkostninger

FAKTA:

Soverom: 3

Baderom: 2

Areal: 89 m2

Tomt: 118 m2

Orientering: Øst

Terrasse: 20 m2

Privat svømmebasseng

Suma / IBI: 307€ / Y

Fellesskapskostnader: 130 € / Y