+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*TATT UT AV MARKEDET* Renovert duplex leilighet til salgs på Playa Flamenca, nære Zenia Boulevard

C. Guapiles, 03189 Orihuela, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Innebygde garderober
  • Møblert
  • Renovert
  • Terrasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Playa Flamenca ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Boligen ligger i Urbanisasjon Parque del Duque

Det er kun et par kilometer til sjøen og flotte badestrender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Innhold:

Dette er en fin duplex leilighet i Orihuela Costa. Byggbart areal 96 m2. Boligen består av to soverom (ett i første etasje og ett i andre), to bad (ett i første etasje og ett i andre), kjøkken med åpen løsning mot stuen.

Boligen er renovert og selges møblert.

I urbanisasjonen felles svømmebasseng, idrettsplass, lekeplass og parkeringsplasser.

Pris: 149.000 euro + omkostninger

Fakta:

2 Soverom

2 Baderom

Parkering

Byggeår: 2004

Areal: 96 m2

Aircondition

Møblert

Hvitevarer

Sør-orientering

Felles svømmebasseng

Takterrasse

Bod

Terrasse

Fellesutgifter: € 420/år

Eiendomsskatt: € 230/år