+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Residencial IRIA IV er et populært boligkompleks i området Playa Flamenca på Orihuela-Costa.

Calle Niagara, 136, 03189 Orihuela, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hvitevarer
  • Kveldssol
  • Møblert
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Boligen ligger i den populære urbanisasjonen Iria IV på Playa Flamenca.

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst

Iria IV ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 1,5 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, flere kjøpesenter, restauranter og barer. I tillegg ligger det kjente sportssenteret, CDM, kun 2 minutter unna. Her er det blant annet et stort oppvarmet innendørs basseng og fotball-, håndball-, og fotballbaner. Det er også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet. Kun en kort biltur er det til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Innhold:

Huset til salgs er et rekkehus over tre etasjer med sør-vestlig orientering, derav ettermiddagssol. Hovedhuset er fordelt mellom første og andre etasje og i første etasje, på gateplan, er det en garasje med innvendig trapp.

Totalt er det 3 soverom og 3 bad, ett av hver i hver etasje. Første etasje fungerer som en garasje for øyeblikket, men den kan lett gjøres om til en leilighet, siden den allerede har et soverom, et bad og et enkelt kjøkken. Den vil fungere ideelt som gjesteavdeling.

Huset har mye potensiale og byr på mange muligheter for en stor familie.

Boligen selges møblert og med hvitevarer.

Det felles svømmebassenget ligger i umiddelbar nærhet, bare ett minutts gange unna.

Pris: 149.000 euro + omkostninger

Fakta:

3 soverom

2 bad

95 m2

Hjørnebolig

Garasje

Garderober

Felles basseng

Hvitevarer

Møblert

Peis

Garasje

Vaskerom

Sydvestvendt

Bod

Vinterhage