+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Sydvendt rekkehus med utsikt over bassenget i sentral urbanisasjon på Playa Flamenca.

Urbanizacion Horizonte Cl 3, 30, 03189 Orihuela, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Bod
  • Felles basseng
  • Flislagt Hage
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • Sentralt
  • takterrasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Playa Flamenca ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun et par kilometer til sjøen og flotte badestrender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer.

I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Innhold:

Flott flislagt hage og en vakker innglasset veranda, hvor hovedinngangen til huset ligger. Ved inngangen finner vi en stor stue- spisestue fullt møblert og utstyrt, fint kjøkkenet med hvitevarer, et stort vaskerom, et gjestetoalett og utgangen til bakgården.

I andre etasje er det 2 bad og 2 soverom (ett av dem med eget bad), hoved soverommet har en terrasse med utsikt over det store svømmebassenget i boligkomplekset, det andre tredje soverommet ligger i øverste etasje, hvor det er også trapp opp til takterrassen.

Det store svømmebassenget ligger i sentrum av komplekset, omgitt av gress- og parasoller hvor du kan tilbringe mange avslappende dager under solen. Boligkomplekset er inngjerdet, det er et rolig og hyggelig sted å bo eller tilbringe en utmerket ferie.

Pris: 169.900 euro + omkostninger

Fakta:

Playa Flamenca

Rekkehus

3 Soverom

2 bad

1 gjestetoalett

Areal: 107 m²

Antall etasjer 3

Møblert

Hvitevarer

Felles basseng