+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fint rekkehus nær Torrevieja sentrum. Flott felles bassengområde.

Calle París, 12, 03182 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet

Denne urbanisasjonen har en meget sentral beliggenhet i Torrevieja kun 1 km fra Playa del Cura. Her kan du finne ro og glede i urbane omgivelser.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra komplekset, som lokale hyggelige barer og restauranter, den skandinaviske butikken Scandigo, den populære restauranten/baren Bar Carlos med Live musikk og ikke minst den flotte strandpromenaden.

Området er egnet både for ferieturister og fastboende.

Her lever du lunt og skjermet med storbyen rett på utsiden og du får hverdagsluksus rett ved byen og Middelhavet.

Dette er boligen for deg som ønsker å leve der spanjolene bor med alle tenkelige muligheter rett utenfor døren.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Innhold

Dette er et fint sydvendt rekkehus på n m2 nær Torrevieja sentrum. Urbanisasjonene heter Fiesta III og har et flott bassengområde.

Du kommer inn på en gårdsplass hvor du kan parkere bilen. Derfra kommer du inn i en inn glasset vinterstue.

Videre i første etasje finner du stuen, kjøkkenet og et toalett. Kjøkkenet er nyrenovert og har mye lagringsplass. Bak huset er det en stor hage som vender ut mot bassengområdet.

I andre etasje har du 1 bad og 2 soverom, som begge har utgang til hver sin terrasse.

Ellers er det en veldig fin og velholdt urbanisasjon. Det nydelige bassenget er omgitt av en stor plen.

Boligen selges møblert, med hvitevarer og aircondition.

Pris: 159.000 euro + omkostninger