+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Unikt rekkehus i Los Frutales kun 450 meter fra havet. Flott uteplass.

Calle Echegaray, 64, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Terasse

Detaljer

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i det populære området Los Frutales kun 450 meter fra Middelhavet og den koselige bukten Cala de la Higuera. Også kun 2 km til den vakre La Mata stranden og 800 meter til den flotte bystranden Los Locos. 

Området er så populært på grunn av den flotte beliggenheten og nærheten til havet.  Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Den kjente restauranten Bar La Rosaleda som har basseng og levende musikk ligger kun en liten spasertur unna. Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, norsk lege, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring en halvtime til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Innhold

Dette hyggelige rekkehuset ligger i en lukket urbanisasjon som heter Calas de Torrejon. Det er en liten urbanisasjon med et fint bassengområde i midten av urbanisasjonen.

Boligen ligger på et hjørne og tomten er på 195 m2. Eieren har renovert hele boligen som er på 89 m2. I første etasje er det 2 soverom, 1 bad, kjøkken og stor stue. I andre etasje er det 2 soverom, 2 terrasser og 1 bad. På toppen finner du den private takterrassen.

Kjøkkenet er totalrenovert og alle hvitevarer er helt nye. Utenfor kjøkkenet er det en hyggelig uteplass. Inngangspartiet er stort og derifra går du inn i den store stuen med plass til sofagruppe og spisestue. Det er mange fine uteplasser rundt på eiendommen.

Det er et hyggelig fellesområde med basseng i den lille urbanisasjonen.

Pris: 168.500 euro

Bør absolutt sees.