+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Ciudad Quesada. Sydvendt villa med privat svømmebasseng, stor hage og garasje

Calle Picasso, 13, Ciudad Quesada, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet:

Ciudad Quesada i Rojales er et koselig etablert område ca 10 km inn i landet fra Torrevieja. Rojales har et rikt kulturliv og her finnes alt du måtte trenge av servicetilbud som lege, apotek, tannlege, frisør, treningssenter, bensinstasjon etc.  Boligen ligger med gangavstand til sentrum av Ciudad Quesada, tennis- og fotballbane og flotte turområder. 

I området ligger også den populære golfbanen La Marquesa og et flott vannland med aktiviteter for alle aldre. Andre aktiviteter som kan nevnes er minigolfbane og tennisbaner. Det er en fast norsk bosetning i byen og her ligger også den norske skolen med klassetrinn fra første klasse til tredje klasse videregående. Det er et godt miljø rundt den norske skolen og den norske sjømannskirken ligger ikke langt unna i området La Siesta. Det er flotte tur og rekreasjonsområder her. Quesada ligger ved verdens nest største saltutvinnings-sjøer, dette gjør at det er et helsebringende område og bo i og i tillegg er Costa Blanca det mest solrike stedet i Spania. Quesada ligger ca en halv times kjøring fra Alicante flyplass. Det er mange fine strender i området. Her kan nevnes Guardamar og La Mata. Det er ca 10 km ut til Torrevieja og Middelhavet. Torrevieja har en flott strandpromenade med marked, restauranter og butikker. Der er det også flere kjøpesentre, fine strender og flotte båthavner.

Innhold:

Villaen er på 2 plan med 2 separate innganger. Passer perfekt som generasjonsbolig.

Hovedetasjen består av 3 soverom og 2 bad. Her er det nytt kjøkken i lyse farger, nytt, flislagt gulv og nyoppusset bad. Det er stor stue med plass til sofagruppe og spisebord, og god høyde under taket. Både kjøkkenet og det ene soverommet har direkte utgang til den enorme terrassen. Fra terrassen er det utsikt over den flotte hagen. 

Underetasjen har, 2 soverom, 2 bad, kjøkken, stue og 2 boder.

Her er det også mulighet for å bygge enda et soverom.

I den beplantede hagen har du et privat svømmebasseng, sittegrupper og grill. 

Det er høye, skjermende murer rundt hele tomten og huset ligger i en såkalt cul-de-sac, i en stille gate.

Ved innkjørsel til tomten finnes parkering til 3 biler, men du kan også parkere i gaten. 

Villaen selges møblert og har mange muligheter for å bygge ut/på.

Pris: 365.000 euro + omkostninger

FAKTA:

Soverom: 5

Bad: 4

Areal bolig: 268 m2

Areal tomt: 620 m2

Solretning: Syd

Bod

Garasje

Grill

Hage

Klimaanlegg

Privat svømmebasseng

Terrasse