+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Moderne eneboliger med privat basseng.

Carrer la Malva Rosa, 28C, 03149 Guardamar del Segura, Alicante, Spania
269,000€ - 389,000€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Basseng
  • Kveldssol
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet

Boligene ligger i Urbanisasjon El Raso mellom Guardamar og Doña Pepa/ Ciudad Quesada.

Det er kort avtsand til gode restauranter, koselige barer samt en lokalbutikk. Noen få hundre meter fra urbanisasjonen er det hver søndag ett meget populært marked hvor du blant annet får kjøpt alt du trenger av lokalprodusert frukt og grønnsaker, klær og andre nødvendige ting til meget hyggelige priser. 

Urbanisasjonen El Raso grenser til en større naturpark hvor du på egenhånd kan sykle eller gå/løpe lengre turer i oppmerkede løyper blant annet til sjøen.

I Ciudad Quesada finnes alt du måtte trenge. Her er det butikker, restauranter, barer, bensinstasjon, apotek, frisør, bank og postkontor. Her ligger også den populære golfbanen La Marquesa og et flott vannland med aktiviteter for alle aldre. Andre aktiviteter som kan nevnes er minigolfbane og tennisbaner.
Det er en fast norsk bosetning i byen og her ligger også den norske skolen. Det er ca 10 km inn til Torrevieja og ca 4 km til stranden Campomar ved Guardamar.

Innhold

Bare 2 km fra stranden, i Laguna Salada naturpark, ligger komplekset «SaliSol Park». Det ligger på sørsiden av Costa Blanca, i nærheten av Guardamar del Segura, kjent for sine sanddyner og frodige furuskog. I det siste årene har det blitt satset på El Raso Området.

Hver villa har 3 soverom, hoved soverommet i første etasje er romslig og har eget bad og walk in Closet, det er to soverom i 2 etasje og et bad og direkte tilgang til terrassen med utsikt. I tillegg er det et tredje toalett i første etasje. Stuen er stor og lys med åpen løsning mot det moderne kjøkkenet. Hagen er ferdig med kunstgress og har overbygd veranda i «Premium» -modellen. I hvert bolig er det en parkeringsplass. Alle villaene har et privat basseng på 6 x 3 m, og også en takterrasse med vakker utsikt.

Boligene er på 125m2 og tomten varierer fra 192 – 253 m2.

Boligene er i moderne stil med unik design og fine løsninger.  Badene er komplett med toalett, møbler, speil, skjermer og gulvvarme. Det er pre installert aircondition i boligen. Elektriske persienner. Garderober på alle soverom. Mulighet å lage utekjøkken på takterrassen.

Boligene er under bygging og jo tidligere i prosessen du kjøper desto flere valg kan du være med på å påvirke. Det er også mulig å kjøpe møbelpakker.

Priser fra 269.000 – 389.000 euro + omkostninger

Annonsen kan være mangelfull og i illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Vedlegg