+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Renovert rekkehus til salgs med hage foran og bak på Playa Flamenca- Orihuela Costa.

Calle Berna, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Innebygde garderober
  • Møblert
  • Renovert
  • takterrasse
  • Terrasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst.

Boligen ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kort avstand til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km.

Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet det populære kjøpesenteret Centro Comercial Flamenca Beach, padelbaner, minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak.

Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet. Kun en kort biltur er det til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideelle både som ferieleiligheter og fast bolig.

Innhold:

Vi er glade for å presentere dette sjarmerende, delvis renoverte 2-roms rekkehuset med hage foran og bak på Playa Flamenca.

Denne fine eiendommen byr på 2 soverom med innebygde garderober, 1 renovert bad med dusj, gjestetoalett og romslig stue med spiseplass og renovert kjøkken.

På forsiden av huset finner vi en stor vestvendt hage, og på baksiden av eiendommen er det enda en østvendt hage. I husets øverste etasje er det en hyggelig takterrasse.

Boligen selges møblert og kommer med mye ekstrautstyr som nye doble vinduer, ny inngangsdør, klimaanlegg i alle rom, alarmanlegg, solcelleventilasjonsanlegg i alle rom, praktisk talt nye møbler og hvitevarer, oppvaskmaskin, peis mm.

Pris: 127.500 euro + omkostninger

Fakta:

Areal: 75 m2

2 soverom

1 bad

1 toalett

Byggeår: 1990

Orientering: Vest og Øst

Nesten helt nye møbler

Nesten helt nye hvitevarer

Renovert (vinduer, inngangsdører, kjøkken, bad, etc.)

Aircondition

Alarm

Møblert

Hvitevarer

Hage

Takterrasse

Terrasse

Eiendomsskatt: 160 euro i året

Fellesutgifter: 100 euro i året